Alianths - Ενοικίαση αυτοκινήτων στην Αθήνα
Ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων στην Αθήνα
αρχική σελίδα δείτε τα 35 νέα μοντέλα και τις τιμές της εταιρείας Alianthos δείτε τις υπηρεσίες και τους όρους ενοικίασης δείτε τις προσφορές μας προχωρήστε σε κράτηση του μοντέλου που επιθυμείτε επικοινωνήστε μαζί μας
Καλώς ήρθατε στην εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Alianthos - Δείτε τις προσφορές μας
35 νέα μοντέλα σε χαμηλές τιμέςΕνοικίαση πολυτελών οχημάτων
 
Δείτε τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών της εταιρείας μας
Η εταιρεία Alianthos Athens Car Rental σας προσφέρει:
τις ανταγωνιστικότερες τιμές ενοικίασης στην αγορά
35 νέα μοντέλα αυτοκινήτων
οχήματα ασφαλή, τελευταίας τεχνολογίας
απεριόριστα χιλιόμετρα χωρίς επιπλέον κόστος
πλήρη, μεικτή ασφάλεια
24ωρη οδική βοήθεια σε κάθε σημείο της Αθήνας
συσκευές πλοήγησης GPS
δυνατότητα παράδοσης των οχημάτων οπουδήποτε μας ζητήσετε
προστιθέμενες υπηρεσίες ενοικιάσεως χωρίς επιπλέον κόστος
  διαβάστε περισσότερα...

Εξερευνήστε την Αθήνα με τα αυτοκίνητα της εταιρείας Alianthos Athens Car Rental

Η εταιρεία ALIANTHOS Athens Car Rental σας καλοσορίζει στην πανέμορφη Αθήνα, μια πόλη μοναδικών και αξέχαστων εμπειριών. Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς και παρέχει ειδικές προσφορές μέσω του Internet.

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει ένα στόλο 2000 αυτοκινήτων στην Αθήνα, την Κρήτη και τη Ρόδο, με 35 διαφορετικά μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουν πλούσιο εξοπλισμό και υψηλά πρότυπα ασφαλείας, με σκοπό να καλύψει τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις όλων των πελατών της:

 • οχήματα με air-condition ή κλιματισμό (διατίθενται σε όλες οι κατηγορίες)
 • αυτόματα οχήματα
 • 4x4 jeeps και ελεύθερου χρόνου (SUV)
 • ανοιχτά (cabrio) και open-top
 • οικογενειακά και σπορ οχήματα
 • mini buses
 • πολυτελή οχήματα κ.α.
Επιπλέον, η εταιρεία μας είναι γνωστή για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, την άψογη εξυπηρέτηση, τις φιλικές τιμές και την ευελιξία στην παροχή διευκολύνσεων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας όπως:
 • ειδικές τιμές για ενοικίαση πολλών ημερών
 • απεριόριστα χιλιόμετρα χωρίς επιπλέον χρέωση
 • μεικτή ασφάλεια
 • δυνατότητα παράδοσης - παραλαβής του αυτοκινήτου σε οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας
 • 24-ωρη οδική βοήθεια
 • υπηρεσία οδηγού
 • δυνατότητα αναμονής σε αεροδρόμιο, λιμάνια χωρίς επιπλέον χρέωση
 • δυνατότητα αναμονής μετά τα μεσάνυχτα, σε περιπτώσεις καθυστερήσεων αφίξεων (π.χ. πτήσεων)
 • δωρεάν αξεσουάρ όπως καθισματάκι μωρού, καθισματάκι παιδιού, ενταζέρες, χάρτες της πόλης
 • συσκευές πλοήγησης GPS κ.α

Τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα
Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες - Χαμηλές τιμές: Η εταιρεία Alianthos Athens Car Rental προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην Αθήνα, γιατί διαθέτει έναν πολύ μεγάλο στόλο αυτοκινήτων και βασίζεται στο Internet. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της εταιρείας μας, συνδυάζετε φιλικές τιμές, ποιότητα υπηρεσιών, προσωπική φροντίδα και εξυπηρέτηση.

Προτεραιότητά μας είναι η εξύπηρέτηση και η ικανοποίηση του πελάτη: Ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών μας. Για το σκοπό αυτό δουλεύουμε και βελτιώνουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας. Η ικανοποίησή σας αποτελεί όχι μόνο υπόσχεση αλλά και δέσμευση για εμάς.

Ασφαλή αυτοκίνητα, νέας τεχνολογίας: Η εταιρεία Alianthos Athens Car Rental δίνει μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια των πελατών της. Για το σκοπό αυτό, σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων διαφορετικών κατηγοριών, καθένα από τα οποία είναι τελευταίας τεχνολογίας, με πλούσιο εξοπλισμό και υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας.

Μπορούμε να είμαστε οπουδήποτε μας ζητήσετε: Το προσωπικό μας μπορεί να σας παραδόσει ή να παραλάβει το αυτοκίνητό σας, σε οποιοδήποτε σημείο είναι βολικό για εσάς, στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, στους σταθμούς του μετρό, του σιδηροδρόμου και των υπεραστικών λεοφορείων, στο ξενοδοχείο σας ή όπου αλλού μας ζητήσετε στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Όχι κρυφές χρεώσεις: Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Οι τιμές μας είναι ελκυστικές διότι σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ πολλές υπηρεσίες για τις οποίες άλλες εταιρείες σας χρεώνουν στο τέλος της ημέρας.

Που θα μας βρείτε
Βασικός σκοπός της εταιρείας μας είναι η διευκόλυνσή των πελατών μας ώστε οι μετακινήσεις και οι διακοπές σας στην Αθήνα να είναι αξέχαστες και ξεκούραστες. Για το σκοπό αυτό, διαθέτουμε ένα κεντρικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, και πολλά σημεία εξυπηρέτησης και παράδοσης σε διάφορα μέρη της πόλης επιθυμείτε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Έτσι μπορείτε να ενοικιάσετε το αυτοκίνητό σας από το κεντρικό μας κατάστημα στην οδό Συγγρού 25, στο κέντρο της Αθήνας. Εναλλακτικά, το προσωπικό μας θα σας παραδόσει το αυτοκίνητο της επιλογής σας στο αεροδρόμιο, τα λιμάνια, τους σταθμούς τραίνων, μετρό και υπεραστικών λεωφορείων, στο ξενοδοχείο σας ή οπουδήποτε είναι βολικό για εσάς, σε περισσότερα από 50 σημεία παράδοσης - παραλαβής σε όλη την Αθήνα, όπως φαίνεται παρακάτω.

Ενοικίαση αυτοκινήτων στο Κέντρο της Αθήνας
Ενοικίαση αυτοκινήτων στην Αθήνα, την Πλάκα, την Ακρόπολη, το Λυκαβητό, τα Εξάρχεια, τους Αμπελόκηπους, τα Πατήσια, την Καισαριανή κ.λπ.
Ενοικίαση αυτοκινήτων στον Πειραιά
Ενοικίαση αυτοκινήτων στο κέντρο του Πειραιά, το λιμάνι, το Φάληρο, τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα, τη Γλυφάδα, τη Βούλα, τη Βουλιαγμένη κ.λπ.
Ενοικίαση αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο και τα λιμάνια
Ενοικίαση αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", στο λιμάνι του Πειραιά της Ραφίνας και του Λαυρίου, στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων, στους σταθμούς του μετρό, στους σταθμούς των σιδηροδρόμων κ.λπ.
Ενοικίαση αυτοκινήτων σε περιοχές της Αθήνας
Ενοικίαση αυτοκινήτων στο Μαρούσι, την Πεύκη, την Αγία Παρασκευή, το Χαλάνδρι, την Κηφισιά, την Εκάλη, τον Γέρακα, το Περιστέρι, το Χαιδάρι, την Πετρούπολη, το Αιγάλαιω κ.λπ.
© 2008 - Alianthos Athens Car Rental
E.O.T. MHTE 10 41 E 00 81 00 731 00

Τηλέφωνο: 0030-210-7255400-3, Email: